shape element

Alarm­systemen

Inbraakbeveiliging op maat van jouw onderneming

Als ondernemer ben je gewend om af en toe een berekend risico te nemen, maar het risico lopen op inbraak of diefstal is er ééntje dat je liever uitsluit… Jaarlijks krijgen duizenden bedrijven en handelszaken te kampen met diefstal of inbraak. De uitdaging om je eigendommen, je personeel en klanten te beschermen wordt steeds groter. Een professioneel alarmsysteem op maat van jouw onderneming is daarom geen overbodige luxe. 

 

Veilgheid voor je medewerkers en je klanten

Onze slimme beveiligingssystemen houden 24/7 de wacht en slaan alarm wanneer nodig. Hierdoor wordt de continuïteit van jouw bedrijf verzekerd. Daarnaast scheppen ze meer gemoedsrust én zorgen ze ervoor dat je medewerkers zich optimaal kunnen focussen on the job in een veilige werkomgeving. Dankzij onze alarmsystemen voor bedrijven loopt jouw zaak geen onnodig risico op inbraak of diefstal. 

Hoe werken onze alarmsystemen?


Zodra het systeem een indringer of verdachte situatie detecteert, treden de sirenes in actie en krijg je hierover een melding. Onze technologie zorgt ervoor dat je kan kiezen uit drie verschillende soorten doormelding:

Optie 1: Sluit je aan bij een professionele meldkamer. Bij een poging tot of bij inbraak zal de meldkamer een signaal ontvangen van jouw alarmsysteem. De operator krijgt een melding te zien met klantgegevens, de locatie van het alarm, de installateur én de taak die hij/zij moet uitvoeren.
Optie 2: Doormelding via een app. Wanneer je kiest voor doormelding via de app ontvang je een pop-up notificatie wanneer het alarmsysteem een inbreker detecteert. Wanneer jij deze notificatie ontvangt kan je snel stappen ondernemen.
Optie 3: Je alarmcentrale belt jou of je aangeduide contactpersonen op bij het detecteren van een inbraak. Ze geeft  je de precieze details over de zone waarin werd ingebroken. Dit type doormelding werkt met een specifieke GSM-module of telefoonkiezer. Hieraan zit een kleine maandelijkse meerkost verbonden.

Technische mogelijkheden van onze beveiligingssystemen

De technische mogelijkheden voor een alarmsysteem op maat van jouw bedrijf zijn eindeloos. Ontdek hieronder de opties en functionaliteiten waarmee je jouw onderneming kan beschermen.

Volumetrische én perimetrische detectie voor bedrijven.
Volumetrische detectie beschermt jouw bedrijf tot in de kleinste hoekjes. Zodra het alarmsysteem een indringer detecteert in jouw bedrijf zal de sirene luiden. Helaas is dan de schade vaak al geleden. Daarom adviseren we bedrijven om volumetrische- en perimetrische detectie te combineren. De perimetrische detectie beschermt en beveiligt het terrein rondom je bedrijf. Wanneer indringers voet op jouw terrein zetten zal het alarm afgaan. Het resultaat? Je schrikt  inbrekers af nog voor ze je bedrijf kunnen binnendringen. 
Veel gebruikte toepassingen zijn buitendetectoren, hekwerkdetectie, beams en druksensoren met detectielussen

 

 

 

Raam-, deur- en poort beveiliging
Raam-, deur- en poortbeveiliging geeft inbrekers geen kans. Dit type beveiliging verjaagt proactief de indringers. Zo voorkom je zowel inbraakschade als braakschade. 

Naadloze integratie met video verificatie.
Vals alarm of echt een indringer? Dankzij een naadloze integratie met video verificatie kan je checken wat er precies aan de hand is. Bij een alarm of inbraak ontvang je een melding met videoclips of stilstaande beelden. Daarna beslis je hoe je reageert op de situatie.

Sirenes
Een oude wijsheid, maar nog altijd waar: harde geluiden schrikken inbrekers af. Sirenes van MOM Security hebben hetzelfde effect. 

blue shape

24/7 gemoedsrust dankzij de app

Dankzij een handige app kan je 24/7 de beveiligingsstatus van jouw bedrijf raadplegen. Het systeem kan eenvoudig snapshots en live videobeelden maken terwijl een logboek alle gebeurtenissen feilloos vastlegt. Gaat het alarmsysteem af? Dan ontvang je onmiddellijk een notificatie via de app. Deze melding vertelt je waar de indringer gelokaliseerd werd.

24/7 accurate service

Onze naservice is de 2de belangrijkste pijler van ons bedrijfsbeleid naast de kwaliteit.
De medewerkers staan dag en nacht klaar om je te technisch te ondersteunen alsook de nodige uitleg te verstrekken zowel ter plaatse als op afstand.
Deze service is slechts toegangelijk indien je een servicecontract hebt onderschreven.

Financiering

MOM Security biedt je de mogelijkheid om het beveiligingssysteem te huren in samenwerking met BNP Fortis Lease.

Wat zijn de voordelen?

  • kredieten worden niet aangetast
  • flexibel contract betreffende de looptijd en restwaarde
  • snelle en discrete kredietanalyse
  • budget is onder controle

 

Servicecontract

Een beveiligingssysteem is 100% veilig als het onderworpen wordt aan een jaarlijkse controle.
MOM Security biedt hiervoor 2 formules:

  • jaarlijks onderhoud
  • all in servicecontract

Goed om te weten : door te kiezen voor een professioneel onderhoud, behoudt je systeem het INCERT attest.
Daardoor voeldoe je altijd aan de eisen die de verzekeringsmaatschappijen stellen.

 

Politie telt elke dag meer dan 144 inbraken in België

Jaarlijks krijgt 1 op 10 bedrijven te maken met inbraak

Een inbreker heeft gemiddeld 30 seconden nodig om binnen te komen

Vragen over inbraakbeveiliging?

Laat u adviseren door een van onze experts

Veelgestelde vragen over alarmsystemen