shape element

Camerabewaking

Slimme bedrijven kiezen voor slimme cameraoplossingen

Je bedrijf of handelszaak is pas helemaal beveiligd wanneer je jouw alarmsysteem aanvult met camerabeveiliging. Je richt de camera’s op zones die je in de gaten wil houden. Dit doe je in én rondom je bedrijf. Zo kan je meteen checken in de app wat er aan de hand is wanneer het alarmsysteem afgaat. Naast inbraakdetectie helpen de beveiligingscamera’s je om indringers af te schrikken of te identificeren dankzij live of opgenomen beelden. Zo behoud je 24/7 de visuele controle.

Professionele en efficiënte bedrijfsbeveiliging 

Ondernemingen die camerabeveiliging op een doordachte manier aanpakken verminderen de werklast én besparen kosten. Onze intelligente camera’s detecteren automatisch voertuigen, mensen en objecten op je bedrijfsterrein. Merkt één van de camera’s een verdachte situatie op? Dan onderneemt het alarmsysteem meteen actie.Dit betekent dat je geen bewakingsagent(en) moet inschakelen om camerabeelden te analyseren of op ronde te gaan. Het resultaat? Meer tijd, minder kosten én minder arbeidsintensief!

Talrijke toepassingsmogelijkheden van een intelligent camerasysteem

Gezichtsherkenning
Het opsporen van een persoon in een grote massa is een tijdrovende en kostelijke bezigheid.
Echter met een  slimme camera is dit een koud kunstje gezien het systeem gezichten herkent en identificeert.  Gezichtsherkenning draagt tevens bij tot verhoogde veiligheid in je bedrijf of op je terrein.
Ongewenste bezoekers worden snel gesignaliseerd en kunnen bijgevolg de toegang worden ontzegd.

Inbraakpreventie
Op een simpele manier worden lijnen en rasters virtueel ingetekend waardoor een gebied wordt afgebakend dat door de camera’s bewaakt dient te worden.
Bij overschrijding van deze lijnen of rasters word je via een melding op de hoogte gebracht en krijg je tegelijkertijd een foto toegestuurd  als visuele controle. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat de buitenverlichting en of sirenes geactiveerd wordt.
Doordat Thermische camera’s dag en nacht warmtebronnen detecteren, zijn deze de perfecte oplossing om je permiter te bewaken.
Een PTZ camera kan remote worden bediend waardoor men de kijkhoek en de richting van de camera eenvoudig kan aanpassen. Tevens kan je een route laten volgen of vooraf ingestelde punten laten scannen. Een combinatie van buitendetectoren maakt het mogelijk om PTZ camera’s aan te sturen waardoor de beveiligingsoplossing effectiever wordt.

Objectdetectie
De innovatieve zoekfunctie stelt het systeem in staat om op een snelle manier alle camerabeelden te analyseren. Tevens bestaat de mogelijkheid om een melding te sturen indien een bepaald object verdwijnt.

Nummerplaatherkenning
Doordat het systeem nummerplaten herkent kan je aan de detectie ervan bepaalde handelingen koppelen. Een slagboom wordt automatisch geopend als een bepaald voertuig  binnen rijdt en kan je aldus bepalen wie je bedrijfsterrein mag betreden zonder zich aan te bieden via een parlofoon.
Een van de talrijke mogelijkheden van integratie met toegangscontrole.

Automatische tellingen
Geinteresseerd in hoeveel personen je winkel, bedrijf of evenement hebben bezocht en in welke tijdsblokken ? Welnu het slimme camerasysteem is in staat om elke persoon te tellen die een vooraf bepaald gebied betreedt en verlaat.
De resultaten, die  weergegeven worden in een overzichtelijke en visueel rapport, stellen je in staat om je marketingacties te stroomlijnen, je openingstijden aan te passen, minder rendabele afdelingen te herstructureren en de wachttijden te optimaliseren.

Heat Mapping
Door de verschillende kleuren op de heatmap zie je onmiddellijk in welke zones of ruimtes de meeste beweging heeft plaats gevonden. Een ideaal middel om het juiste product op de juiste plaats aan te bieden.
Heat mapping draagt eveneens bij tot het waarborgen van de veiligheid op events. Indien een bepaalde zone rood kleurt kan er snel geschakeld en ingegrepen worden.

 

blue shape

Altijd en overal in beeld dankzij een slimme app

Bekijk live beelden en opgenomen camerabeelden eenvoudig vanuit de app, waar je ook bent. Onze app biedt je de mogelijkheid om meerdere camera’s en recorders op verschillende locaties in één keer te bekijken. Ook het beluisteren van audio en het bedienen van de PTZ camera’s verloopt via de app. 

Blogberichten

Herkenbaar op film? Dieven kiezen liever een doelwit zonder camera’s.

Een camera zorgt voor een afschrikeffect en verzamelt bewijslast.

Bovenal is uw eigen gemoedsrust misschien nog wel het belangrijkste!

Vragen over camerabewaking

Laat u adviseren door onze experts