shape element

Man down alarm met gps-tracker

Professionele personenalarmering

Een veilig gevoel, ook wanneer je alleen werkt. Daar zorgt ons man down alarm met gps-tracker voor. Je kan dit systeem vergelijken met een personenalarm, maar dan voor alleenwerkers. Zo kan je in noodsituaties gemakkelijk alarm slaan. 

Werking van het man down alarm

Man down systemen worden in een professionele setting gebruikt om te waarschuwen wanneer een alleenwerker ten val komt of gevaar loopt. Lone workers dragen een klein apparaatje waarin valdetectie én een gps-tracker verwerkt zit. Door het activeren van de SOS knop en na verificatie waarschuwt de operator vanuit de meldkamer de juiste contactpersonen en hulpdiensten volgens een vooraf besproken procedure. Mede door het postioneringssysteem kan de exacte locatie bepaald worden.

Man down alarm personaliseren

Er zijn verschillende  mogelijkheden bij de configuratie van het man down alarm. Zo kunnen we jouw alarm perfect afstemmen op jouw werksituatie. Niet alleen de noodknoppen en valdetectie, maar ook de meldingen die worden uitgestuurd naar werkgevers, hulpdiensten en familie.

Een extra vangnet voor dokters, vrachtwagenchauffeurs, land-en tuinbouwers, bewakingsagenten, vertegenwoordigers, leveranciers,….

Overtuigd van de kracht van MOM Security?

Laat u vrijblijvend adviseren door een expert

Monique Van Vlierden

Zaakvoerster

Bel +32 (0)11 23 48 88

Veelgestelde vragen