shape element

Toegangscontrole

 

Behoudt de volledige controle

Voor ondernemingen die helemaal up to speed zijn en stappen willen nemen om hun bedrijf, medewerkers en eigendommen extra te beveiligen biedt toegangscontrole de ideale oplossing. Jij bent de beheerder en kent  de autorisatie toe. Zo bepaal jij wie wanneer bevoegd is om specifieke ruimtes of terreinen te betreden. Bovendien kan je jouw toegangscontrolesysteem perfect integreren met je camera- en inbraak beveiliging. Zo heb je op ieder moment van de dag zicht op wat er zich afspeelt op jouw bedrijfsterrein.

Ontdek de technische mogelijkheden van toegangscontrole

Toegang verlenen via een badge,smartphone of smartwatch

Deze vorm van toegangscontrole is de meest gekende. Bij aankomst aan een poort of een deur zal je je badge of smartphone moeten scannen om jezelf te identificeren. De software achterhaalt of je geautoriseerd bent om de ruimte te betreden. Wanneer je voldoende rechten hebt, zal je gemakkelijk de ruimte kunnen betreden. Ben je niet gemachtigd? Dan blijft de deur of poort gesloten. 

Toegang verlenen op basis van vingerafdrukken

Ook toegangscontrole op basis van biometrie raakt meer ingeburgerd. De vingerscanners zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd waardoor een vingerscan tegenwoordig uiterst betrouwbaar is. 

Toegang op basis van gezichts- en nummerplaatherkenning

Een nieuwe en veiligere vorm van toegangscontrole werkt op basis van gezichts- en nummerplaatherkenning. Slimme ip camera’s worden ingeschakeld voor een snelle, visuele identificatie van een persoon of voertuig. Wanneer onze software de eigenschappen matcht met een gemachtigd persoon of voertuig in de database, zullen deuren en poorten openen.

Toegang verlenen op basis van temperatuurmeting

Dankzij warmtebeeldcamera’s is het ook mogelijk om aan toegangscontrole te doen op basis van temperatuurmeting. De camera’s voeren een infraroodscreening uit om temperatuurverschillen in kaart te brengen. Op die manier kan je je medewerkers gemakkelijk controleren op koorts. Geen koorts gedetecteerd? Dan wordt er toegang verleend!

blue shape

 

Voordelen van slimme toegangscontrole

 • Geen sleutel meer nodig
  Bij verlies van een sleutel hoef je de sloten niet meer te vervangen waardoor je  verzekerd bent dat je gebouw steeds beveiligd is.
 • Veilig houden van je gebouw
  Bij een onveilige gebeurtenis zoals een ongeluk of misdrijf kan je bepaalde gebieden afsluiten maar weet je ook wie zich in dit gebied bevindt
 • 24-uurs beveiliging
  Doordat je gebruikers toegangsrechten kan verlenen voor bepaalde gebieden en specifieke tijden zowel ’s nachts als overdag hoef je geen extra kosten te maken voor nachtbewaking
 • Hands-free toegang
  De deur of poort opent automatisch als je in de buurt komt waardoor je tijd bespaart.
 • Voorkomen van vals alarm
  Door de integratie van de toegansgcontrole met het alalrmsysteem kan je het gebouw niet betreden als je niet bevoegd bent om het het alarmsysteem uit te schakelen.
 • Op de hoogte blijven van wie zich waar bevindt en wanneer
  In het gebeurtenissenvenster kan je al de activiteiten van personeel en bezoekers bekijken.

 

 

 

 • Waarschuwingen via SMS en E-mail
  Wanneer een deur geforceerd wordt of iemand een verboden gebied wenst te betreden, ontvangt U een SMS of E-mail
 • Handige HR-Tool
  De practische en eenvoudige tijdroorterfunctie genereert een uitgebreid verslag van de aanwezigheidstijden van de medewerkers.
 • Besparing energiekosten
  Zodra de laatste persoon ’s avonds het pand verlaat, kan zowel de verlichting, airconditioning, verwarming alsook elektrische apparatuur worden uitgeschakeld.
 • Verhogen van de beveiliging door verbinding met het camerasysteem
  Wanneer iemand probeert toegang te verkrijgen met een ongeldige kaart of tag zie je meteen wie de persoon was
 • Verhogen van de personeelsveiligheid door verbinding met het brandalarm
  Door middel van het status rapport zie je wie het pand verlaten heeft bij brand. Bovendien worden de deuren automatisch ontgrendeld waardoor het gebouw veilig en snel verlaten kan worden

Daarom is toegangscontrole voor bedrijven een echte must

Eenvoudig schaalbaar
Is een standalone systeem voor jouw onderneming voldoende? Geen probleem, dat kan. Mocht je in de toekomst jouw toegangscontrolesysteem willen uitbreiden? Dat is ook perfect mogelijk. Wij kunnen onze systemen eenvoudig schalen.

APP
Via de webbased software kan je het systeem overal en op elk moment van de dag beheren met behulp van de APP.

DEURINTERCOM
Alvorens je je bezoeker de daadwerkelijke toegang verschaft tot je gebouw, kan je hem identificeren via audio of video.

40% van de diefstallen in handelszaken gebeurt door eigen medewerkers.

Daarnaast krijgt jaarlijks 1 op 10 bedrijven te maken met inbraak.

Vragen over toegangscontrole?

Onze experts staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen