shape element

Personenalarm met valdetectie

Langer zelfstandig thuis blijven wonen

Veilig, zelfstandig én comfortabel thuis blijven wonen op je oude dag? Een droom die dankzij een personenalarm met valdetectie werkelijkheid wordt!

 

Zo waken we over onze ouderen of hulpbehoevenden 

Zo lang mogelijk in je vertrouwde omgeving blijven wonen biedt meer comfort en geborgenheid bij de ouder wordende generatie. Ze genieten van hun zelfstandigheid in hun eigen stekje. De naaste familie vindt het vooral belangrijk dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan gebeuren. Dit kan dankzij een personenalarm met of zonder valdetectie! Deze slimme toepassing roept proactief hulp op wanneer nodig. Een win-win situatie die meer gemoedsrust brengt voor de oudere én de naaste familie.

 

Hoe werkt een personenalarm met valdetectie?

De oudere ontvangt personenalarm onder de vorm van een panieksleutelhanger of polsbandje met een drukknop op. Voelt de zorgvrager zich paniekerig of onwel? Dan kan hij/zij met één druk op de knop alarm slaan. Bij de configuratie van het personenalarm kan je instellen wie er verwittigd wordt en wat er precies moet gebeuren.

Voor maximale gemoedsrust kan je een vrijstaande camera toevoegen in de woning van de oudere en  deze aansluiten op je thuissysteem. Zo kan je je live vergewissen van de toestand en via de 2-wegscommunicatiefunctie van de camera communiceren en alzo de nodige actie ondernemen.

Personalisatie van het personenalarm

Bij het configureren van de notificaties die het personenalarm uitstuurt overlopen we samen alle mogelijkheden. Jij kiest welke meldingen je wanneer wil ontvangen. Onze experts personaliseren het personenalarm naar jouw wensen.

Ongeveer 1 op 3 van de thuiswonende ouderen valt 1 keer per jaar.

Het aantal 65-plussers die een ernstig letsel opliepen nadat ze ten val kwamen steeg de afgelopen 10 jaar met 6%.

Een personenalarm brengt meer gemoedsrust bij de oudere én de familie.

 

Vragen over een personenalarm met valdetectie?

Onze experts staan voor je klaar met professioneel advies.

Veelgestelde vragen over personenalarm met valdetectie

  • Hoeveel kost een systeem?

  • Hoe lang duurt de plaatsing van een alarmsysteem

    De duur is afhankelijk van enerzijds het aantal beveiligingscomponenten,het type doormelding alsook of de bekabeling door ons dient aangebracht te worden.
    De minimum tijdsduur bedraagt 8 uur.
    Wij leveren het systeem slechts af nadat je de werking van het systeem onder de knie hebt.