shape element

Beveilig je bedrijf met ETV

MOM security werkt intensief samen met zusterbedrijf ETV. Waar wij gespecialiseerd zijn in het creëren en behouden van de gemoedsrust in de thuissituatie, is EVT de betrouwbare partner voor het kwalitatief en stijlvol beveiligen van iedere bedrijfssituatie. Van kantoor tot bedrijfsterrein, van werf tot parking. Een mooie samenwerking van twee bedrijven met dezelfde kwaliteitseis, maar ieder de ultieme focus op een eigen specialisatie.

Jouw thuis beveiligen?

Bij MOM Security geloven we dat veiligheid meer is dan het beperken van risico's. Veiligheid draait om de mens. Om gemoedsrust binnen én buiten de muren, aan- of afwezig. Met integere adviezen en attente service zorgen we voor slimme oplossingen die zich eenvoudig laten integreren in je dagelijkse leven. Subtiel aanwezig, maar altijd alert. Zo creëren we samen een veilige plek waar jij rustig en ongestoord je leven kunt leiden. Precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Meer informatie?
image

Waarom kiezen voor MOM Security?

Op twee oren slapen, met een gerust hart van huis en comfort van de hoogste standaard. Geniet van de gemoedsrust, terwijl onze medewerkers en systemen dag en nacht over je waken.

Beveiliging met gevoel

Onze mensen zijn vriendelijk en attent.
We denken graag mee en geven oprecht advies voor jouw situatie.

Begrijpelijk en duidelijk

We helpen je graag op weg in begrijpelijke taal en met duidelijke afspraken. Zodat je zelf weet hoe alles werkt.

Lekker-slaap garantie

Met ons beveiligingssysteem ben je verzekerd van de beste kwaliteit én staan we 24/7 voor je klaar.