shape element

Over ons

Van inbraakbeveiliging tot branddetectie en van camerabewaking tot toegangscontrole: alles voor een veilig en geborgen gevoel, thuis én buiten de deur. Zorg dragen voor veiligheid doen we samen.

Waarom MOM Security?

MOM Security richt zich op het aanbieden van slimme beveiligingsoplossingen, helemaal op maat. We kiezen voor sterke merken die continuïteit garanderen en een uitstekende prijs-kwaliteistverhouding hebben. Dat past namelijk perfect bij wie we zijn: slim, attent en integer. Heb je een vraag of probleem? MOM Security staat dag en nacht voor je klaar.

Monique van Vlierden

Zaakvoerster

SLIM

Zorgen voor slimme toepassingen, waar mensen echts iets aan hebben. Cameratoezicht met detectie, persoonlijk alarm, alarmsysteem met smart home, alles om het veiliger en aangenamer te maken. Slimme installaties, geplaatst door deskundige mederwerkers met 10 jaar passie voor het vak en slimme eigenaars van het systeem, die begrijpen hoe alles werken.

INTEGER

MOM Security staat voor integere dienstverlening. Open communicatie, eerlijk advies, geen geheimen. Je kan ons vertrouwen, we spreken van mens tot mens, hebben het niet over systemen en werken ook graag met mensen die wederzijds vertrouwen hebben. MOM Security doet wat ze belooft. Geen onaangename verrassingen na het afsluiten van een verkoopovereenkomst of servicecontract. Flexibele contracten op maat van je behoeften, steeds opzegbaar!

ATTENT

Veiligheid is een serieuze zaak, maar hoeft niet afstandelijk te zijn. Onze medewerkers voegen net dat menselijk vleugje toe: klantvriendelijk, opruimen, geduldig uitleg geven en een klant achterlaten die tevreden terug kijkt en weet hoe alles werkt. We denken vanaf het eerste moment met je mee zodat we je kunnen beschermen tegen mogelijke gevaren van inbraak en brand.

Meer over onze werkwijze
image

Overtuigd van de kracht van MOM Security?

Bereken de prijs van een beveiligingssysteem op maat

Monique Van Vlierden

Zaakvoerster

Bel +32 (0)11 23 48 88

Mail versturen