shape element

Over ons

MOM Security is specialist in het uitdenken, leveren en aanleggen van beveiligingssystemen. Vanuit Heusden-Zolder zorgt MOM Security voor meer veiligheid bij particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Van inbraakbeveiliging tot branddetectie en van valdetectie tot GPS-tracker: alles voor een veilig en geborgen gevoel, thuis én buiten de deur. Het maakt ons fier om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Zorg dragen voor veiligheid doen we samen.

Waarom MOM Security?

Eerlijke adviezen en open communicatie: daar kunt u bij MOM Security altijd op rekenen. We begrijpen dat veiligheid meer is dan techniek. Onze adviseurs denken actief mee over slimme oplossingen die echt bij u passen, dus stel gerust al uw vragen. Het installeren gebeurt snel en zorgvuldig. Alles wordt keurig opgeruimd en vanzelfsprekend krijgt u een uitgebreide instructie. We leggen precies uit hoe het systeem werkt en we gaan pas weg als alles 100% duidelijk is, want een product is pas echt ‘slim’ als het ook gebruiksvriendelijk is. Heeft u daarna nog vragen? Geen probleem: we zijn er voor u. Attent, slim en integer: dát is typisch MOM Security.

Monique van Vlierden

Zaakvoerster

blue shape

Onze werknemers

Met meer dan 10 jaar ervaring in beveiligingssystemen zijn onze veiligheidsexperts ervaren, integer en attent. Ze hebben een luisterend oor en denken actief mee om wensen en behoeften te vertalen naar technische toepassingen. Maatwerk is daarbij onmisbaar want iedere situatie is uniek. Zo creëren we slimme oplossingen die de veiligheid van u en uw dierbaren vergroten.

Waarom kiezen voor MOM Security?

  • Maatwerk in veiligheid
  • Professioneel advies van ervaren adviseurs
  • Nauwkeurige en vlotte installatie
  • Gebruiksvriendelijke systemen
  • Schaalbare totaaloplossingen
  • 24/7 accurate service
  • Transparante onderhoudscontracten
  • INCERT gecertificeerd

De cijfers liegen niet

Politie telt elke dag meer dan 144 inbraken in België

In 40% van de gevallen was er tijdens de inbraak(poging) iemand thuis

Een inbreker heeft gemiddeld 30 seconden nodig om binnen te komen

Benieuwd wat wij met deze gegevens doen?

Laat je adviseren door een van onze experts