shape element

Over ons

MOM Security is specialist in het uitdenken, leveren en installeren van beveiligingssystemen. Vanuit Heusden-Zolder zorgt MOM Security voor meer veiligheid bij particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Van inbraakbeveiliging tot branddetectie en van camerabewaking tot toegangscontrole: alles voor een veilig en geborgen gevoel, thuis én buiten de deur. Zorg dragen voor veiligheid doen we samen.

Waarom MOM Security?

MOM Security richt zich voornamelijk op het aanbieden van slimme beveiligingsoplossingen op maat van de klant en met sterke focus op de dienstverlening.
Zowel voor, tijdens als na de uitvoering!
Het integreren van verschillende systemen zoals een alarmsysteem, camera's, toegangscontrole en domotica zijn hier een voorbeeld van.

We kiezen voor sterke merken met uitstekende prijs/kwaliteistverhouding die continuiteit garanderen.

De drie kernwaardes die MOM Security perfect typeren zijn slim, attent en integer.

 

SLIM 
"Deskundig, bedachtzaam, scherpzinnig, vindingrijk, pienter"
Zorgen voor slimme toepassingen, waar mensen echts iets aan hebben. Cameratoezicht met detectie, persoonlijk alarm, alarmsysteem met smart home, alles om het veiliger en aangenamer te maken.
Slimme installaties, geplaatst door deskundige mederwerkers met 10 jaar passie voor het vak en slimme eigenaars van het systeem, die begrijpen hoe alles werken.

 

INTEGER
"Betrouwbaar, eerlijk, oprecht, duurzaam, veilig, vertrouwd"
MOM Security staat voor integere dienstverlening. Open communicatie, eerlijk advies, geen geheimen.
Je kan ons vertrouwen, we spreken van mens tot mens, hebben het niet over systemen en werken ook graag met mensen die wederzijds vertrouwen hebben.
MOM Security doet wat ze belooft. Geen onaangename verrassingen na het afsluiten van een verkoopovereenkomst of servicecontract.
Flexibele contracten op maat van je behoeften, steeds opzegbaar!

 

ATTENT
"Behulpzaam, oplettend, opmerkzaam, vriendelijk, beleefd en bereidwillig"
Veiligheid is een serieuze zaak, maar hoeft niet afstandelijk te zijn.
Onze medewerkers voegen net dat menselijk vleugje toe: klantvriendelijk, opruimen, geduldig uitleg geven en een klant achterlaten die tevreden terug kijkt en weet hoe alles werkt.
We denken vanaf het eerste moment met je mee zodat we je kunnen beschermen tegen mogelijke gevaren van inbraak en brand.

 

Heb je een vraag of probleem? MOM Security staat dag en nacht voor je klaar.

Monique van Vlierden

Zaakvoerster

blue shape