shape element

Camerabewaking

De onvermoeibare (nacht)waker

Dankzij de slimme camera’s kan je 24/7 zien wat er gaande is, zodat je gemakkelijk hierop kan inspelen. Onze bewakingscamera’s brengen meer gemoedsrust en een veilig gevoel met zich mee. Maar dat is niet alles. Naast het vastleggen van inbraak en diefstal, kan je ook zien of jouw kinderen veilig thuisgekomen zijn. Handig, toch? Bovendien beschikken onze slimme camera’s over intelligente video analyse functies zoals gezichts-, indringers-, lijn- en bewegingsdetectie. Zo voel jij je 100% veilig waar je ook bent.

Hoe werkt onze camerabewaking?

Onze slimme camera's voor binnen en buiten kan je bedienen met een handige app. Via de app kan je altijd en overal haarscherpe livebeelden of opgenomen videobeelden bekijken van jouw woning.

Wanneer er een koppeling voorzien is met  je alarmsysteem en de bewakingscamera ontvang je onmiddellijk een notificatie wanneer er binnengedrongen wordt in jouw woning of op je perceel. De bewakingscamera’s maken een video opname van de inbraak. Deze beelden kan je zowel live als achteraf raadplegen. 

Kies je voor een bullet of dome camera?

Bullet camera’s zijn perfect voor het beveiligen van objecten aan de buitenzijde door hun weerbestendige behuizing zoals een zonnescherm waarmee direct invallend zonlicht wordt voorkomen. Een ander bijkomend voordeel is dat wordt voorkomen dat regendruppels de lens verblinden.

Dome camera’s kunnen zowel binnen als buiten in vandalisme gevoelige omgevingen worden toegepast.

Naadloze integratie met je alarmsysteem

Wil je onmiddellijk op de hoogte gebracht worden bij een inbraak? Dan kan je ervoor kiezen om ook een alarmsysteem te installeren. Na de alarmering kan je via een handige app de haarscherpe beelden in en rondom jouw woning checken. Zo weet je meteen wat er gaande is.

Herkenbaar op film? Dieven kiezen liever een doelwit zonder camera’s.

Een camera zorgt voor een afschrikeffect en verzamelt bewijslast.

Bovenal is uw eigen veiligheid en gemoedsrust het belangrijkste!

Vragen over camerabewaking?

Onze experts staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen over camerabewaking

 • Mag ik een camera plaatsen aan of in mijn woning?

  Je mag een camera buiten  plaatsen op voorwaarde dat je de openbare weg niet fimt alsook de woning en tuin van je buur niet.
  De camera's moeten zodanig gericht zijn dat ze hoofdzakelijk jouw eigendom in beeld brengen.
  Na plaatsing moet je het systeem registeren op www.aangiftecamera.be alsook jaarlijks de registratie vernieuwen.
  Voor de camera's die binnenhuis geplaatst worden en als de ruimte niet toegangelijk is voor publiek , moet je geen aangifte doen.
  Ook de videofoon valt niet onder de aangifte.