shape element

Camerabewaking

Hou een oogje in het zeil ook als je niet thuis bent! 

Dankzij de slimme camera’s kan je 24/7 zien wat er gaande is, zodat je gemakkelijk hierop kan inspelen. Onze bewakingscamera’s brengen meer gemoedsrust en een veilig gevoel met zich mee. Maar dat is niet alles. Naast het vastleggen van inbraak en diefstal, kan je ook zien of jouw kinderen veilig thuisgekomen zijn. Handig, toch? Bovendien beschikken onze slimme camera’s over intelligente video analyse functies zoals gezichts-, indringers-, lijn- en bewegingsdetectie. Zo voel jij je 100% veilig waar je ook bent.

Maatwerk 

Ieder perceel en woning is verschillend.....breed, smal, veel of weinig nachtverlichting....

In functie van diverse parameters en hetgeen je wil waarnemen, zal onze beveiligingsexpert een keuze maken uit tal van kwaliteitscamera's, rekening houdende met je budget.
De kwaliteit van de beelden, alsook de in beeld gebrachte zones worden getoond zodat je niet voor verrassingen of niet ingevulde behoeftes komt te staan.
Bovendien zorgen wij ervoor dat je installatie voldoet aan de privacy voorschriften en zien we erop toe dat je systeem voldoende afgeschermd is tegen mogelijke hackers.

 

 

 

image

Hoe werkt onze camerabewaking?

Onze slimme camera's voor binnen en buiten kan je bedienen met een handige app. Via de app kan je altijd en overal haarscherpe livebeelden of opgenomen videobeelden bekijken van jouw woning.

Wanneer er een koppeling voorzien is met  je alarmsysteem en de bewakingscamera ontvang je onmiddellijk een notificatie wanneer er binnengedrongen wordt in jouw woning of op je perceel. De bewakingscamera’s maken een video opname van de inbraak. Deze beelden kan je zowel live als achteraf raadplegen. 

image

Naadloze integratie met je alarmsysteem


Wil je onmiddellijk op de hoogte gebracht worden bij een inbraak? Dan kan je ervoor kiezen om ook een alarmsysteem te installeren. Na de alarmering kan je via een handige app de haarscherpe beelden in en rondom jouw woning checken. Zo weet je meteen wat er gaande is.

Veelgestelde vragen over camerabewaking

 • Mag ik een camera plaatsen aan of in mijn woning?

  Je mag een camera buiten  plaatsen op voorwaarde dat je de openbare weg niet fimt alsook de woning en tuin van je buur niet.
  De camera's moeten zodanig gericht zijn dat ze hoofdzakelijk jouw eigendom in beeld brengen.
  Na plaatsing moet je het systeem registeren op www.aangiftecamera.be alsook jaarlijks de registratie vernieuwen.
  Voor de camera's die binnenhuis geplaatst worden en als de ruimte niet toegangelijk is voor publiek , moet je geen aangifte doen.
  Ook de videofoon valt niet onder de aangifte.


   


   


   

Herkenbaar op film? Dieven kiezen liever een doelwit zonder camera’s.

Een camera zorgt voor een afschrikeffect en verzamelt bewijslast.

Bovenal is uw eigen veiligheid en gemoedsrust het belangrijkste!

Vragen over camerabewaking?

Onze experts staan voor je klaar.