shape element

Videofonie

Geen verrassingen wanneer de deurbel gaat

Weet jij graag wie er voor de deur staat wanneer de deurbel gaat? Een videofoon of parlofoon helpt je jouw bezoekers te identificeren.

Weet jij graag wie er voor de deur staat wanneer de deurbel gaat?Een videofoon of parlofoon helpt je jouw bezoekers te identificeren.

 Zo weet je elk moment wie er voor de deur staat en bepaal jij wie jouw woning betreedt. De ingebouwde camera in de videofoon brengt je gasten haarscherp in beeld én je kan ook met hen communiceren. Of je nu thuis bent of niet. Je kan de beelden van de videofoon bekijken via je smartphone en de deur vanop afstand openen. Handig, toch? Deze slimme oplossing is een must voor ieder gezin.

image

Hoe werkt onze videofoon?


Zodra de deurbel klinkt kan je via de binnenpost of via je smartphone zien wie er aan de deur staat. Is het een oude bekende? Dan kan je met één druk op de knop de deur voor hem of haar openen. Staat er een onbekend persoon voor je deur? Dan pols je gemakkelijk naar de reden van bezoek. Niet thuis? Geen probleem. Dankzij onze smart home security check jij vanop afstand wie er voor de deur staat én open je deur.

Overtuigd van de kracht van MOM Security?

Bereken de prijs van een beveiligingssysteem op maat

Monique Van Vlierden

Zaakvoerster

Bel +32 (0)11 23 48 88

Mail versturen