Onze werkwijze

Stap 1

Adviesgesprek

Veiligheid is maatwerk en dus komen we graag bij u langs. Onze adviseur maakt ter plekke een risicoanalyse en inventariseert uw wensen. We passen onze systemen altijd aan op de levenswijze van de gebruikers. Wilt u bijvoorbeeld een alarmsysteem dat ’s nachts automatisch inschakelt? Of een camera die een het oogje in het zeil houdt bij een baby of zorgbehoevende senior? Onze slimme systemen zijn erop gericht om u te ontzorgen en onze adviseur zal u laten zien hoe.

Stap 2

Analyse pand

De risicoanalyse van onze veiligheidsadviseur schept direct duidelijkheid: we vertellen u waar de zwakke plekken zitten in uw beveiliging. In de offerte presenteren we maatwerkoplossingen waarbij we ook rekening houden met uw vertrouwde viervoeter. Ervaring speelt hierbij een grote rol, want daardoor kunnen we scherp analyseren wat nodig is.

Stap 3

Installatie

MOM Security staat voor integere dienstverlening. Veiligheid is een persoonlijke ervaring die staat of valt met vertrouwen. Onze mensen begrijpen dat en doen er alles aan om onze oplossingen naadloos af te stemmen op uw behoeften. We communiceren open en eerlijk, zodat u precies weet wat te verwachten. En we gaan pas weg als u tevreden bent en weet hoe alles werkt. Veiligheid doen we samen.

Stap 4

Periodieke controle

Ieder veiligheidssysteem heeft onderhoud nodig. MOM Security biedt daarvoor drie pakketten:

  • Jaarlijks onderhoud
  • Full service zonder meldkamer
  • Full service met meldkamer

Met jaarlijks onderhoud blijft uw systeem up-to-date. Mocht er onverhoopt een technisch probleem zijn, dan kunt u 24/7 de servicedienst inschakelen. Goed om te weten: door te kiezen voor professioneel onderhoud, behoudt uw systeem de INCERT-registratie. Daardoor voldoet u altijd aan de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen.

Overtuigd van de kracht van MOM Security?

Laat u vrijblijvend adviseren door een expert

Monique Van Vlierden

Zaakvoerster

Bel +32 (0)11 23 48 88