Onze werkwijze

Transparant, doordacht en eerlijk. We doen wat we beloven

 

Stap 1

Adviesgesprek

Veiligheid is maatwerk en dus komen we graag bij u langs. Onze beveiligingsexpert maakt ter plekke een risicoanalyse en inventariseert uw wensen.

Direct duidelijkheid: we vertellen u waar de zwakke plekken zitten in uw beveiliging.

We passen onze systemen altijd aan op de levenswijze van de gebruikers. Wilt u bijvoorbeeld een alarmsysteem dat ’s nachts automatisch inschakelt? Of een camera die een het oogje in het zeil houdt bij een baby of zorgbehoevende senior? Onze slimme systemen zijn erop gericht om u te ontzorgen en onze adviseur zal u laten zien hoe.

image

Stap 2

Offerte 

In een duidelijke offerte presenteren we maatwerkoplossingen waarbij we ook rekening houden met uw vertrouwde viervoeter. Ervaring speelt hierbij een grote rol, want daardoor kunnen we perfect aanbieden wat nodig hebt. Geen overbodige toeters en bellen!

Na het versturen van de offerte zal de adviseur deze verder met je bespreken.

Zo kan je er zeker van zijn dat al je behoeften en wensen ingevuld zijn. En dat vinden wij super belangrijk.

image

Stap 3

Installatie

Onze attente techniekers begroeten je met de glimlach en een stevige handdruk want intussen maak je deel uit van de  MOM familie

Ze overlopen de uit te voeren installatie met je en gaan dan met veel goesting en vakkennis aan de slag om je de gemoedsrust te bieden, die je verdient.

En we gaan pas weg als u tevreden bent en weet hoe alles werkt. Veiligheid doen we samen.

image

Stap 4

Naservice

MOM Security staat voor integere en attente dienstverlening. Veiligheid is een persoonlijke ervaring die staat of valt met vertrouwen zowel voor, tijdens als na de installatie.

Om de goede werking van je beveiligingssysteem te garanderen, is het aangewezen om een servicecontract af te sluiten : Flexibel,  periodiek opzegbaar, met of zonder meldkamer kortom in functie van je behoeften.

Een servicecontract waarborgt eveneens gratis 24/7 service, verlenging van de garantietermijn en verminderde tarieven.

image