Inbraakbeveiliging

Veilig van huis, veilig thuis

Altijd een wakend oog. Met een gepersonaliseerd alarmsysteem gaat u met een gerust hart van huis en is uw nachtrust verzekerd. Altijd een betrouwbare (nacht)waker die direct in actie komt bij een alarmmelding. Inbraakbeveiliging is bovendien uitstekend te combineren met toegangscontrolebranddetectie en camerabewaking.

Eindeloze mogelijkheden

 

Volumetrische detectie

Een volumetrische detector overziet een ruimte volledig. Geen centimeter ontsnapt aan de aandacht.

 

Raam, deur en poortbeveiliging

Houd inbrekers letterlijk buiten de deur door het beveiligen van raam-, deur- en poortcontacten. Tip: met tril- en schoksensoren handelt uw systeem proactief en dat voorkomt zowel inbraak als braakschade.

 

Detectie rond de woning

Hoe eerder een inbreker wordt betrapt, hoe veiliger uw woning. Met slimme detectoren benadert niemand ongezien uw huis. 

 

Sirene

Een oude wijsheid maar nog altijd waar: harde geluiden schrikken inbrekers af. Sirenes van MOM Security hebben hetzelfde effect. Onverlaten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Verificatiecamera

Vals alarm of écht een indringer? Met een verificatiecamera weet u het direct. 

Slimme app voor smart security

De hightech oplossingen van MOM Security zijn eenvoudig te bedienen met een slimme app. Schakel het systeem op afstand in of uit, ontgrendel de deur met een klik en blijf op de hoogte als iemand het huis betreedt. De mogelijkheden zijn eindeloos, waar u ook bent.  

Gaat het inbraakalarm af? U ontvangt direct een pushmelding inclusief locatie, zodat u precies weet in welke ruimte het alarm is afgegaan. Het systeem kan eenvoudig snapshots en live videobeelden maken, terwijl een logboek alle gebeurtenissen feilloos vastlegt. 

Vragen over inbraakbeveiliging?

Laat u adviseren door onze experts

Monique Van Vlierden

Zaakvoerster

Bel +32 (0)11 23 48 88