shape element

Een inbraak? Dat overkomt mij niet

Als een inbraak je nog nooit is overkomen, dan lijkt het een ver-van-je-bedshow. Feit is dat het iedereen kan overkomen. Dus ook jou en je gezin. Geen leuk idee, dus voorkomen is beter dan genezen. We zetten vier redenen op een rij om te kiezen voor beveiliging en automatisering van de systemen bij jou in huis. Ontdek waarom de investering de moeite waard is!

#1 Zorg voor gemoedsrust

Inbraak betekent verlies van persoonlijke bezittingen, van vaak grote emotionele waarde, die niet te vervangen zijn. Denk aan juwelen, gekregen op belangrijke momenten in je leven, of erfstukken van dierbaren. Naast materiële zaken, speelt ook het gevoel een belangrijke rol bij inbraak. Het nare idee dat vreemden je vertrouwde omgeving hebben betreden. Dat er is gesnuffeld in je persoonlijke spullen of je woning is besmeurd. Slapeloze nachten en mogelijke trauma’s tot gevolg. Je wil het gewoon niet ervaren!

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat jij en je gezin op twee oren kunnen slapen. Zowel thuis als buitenhuis. Een alarmsysteem biedt gemoedsrust als je thuis bent én als je weg bent van huis. De buitendetector met camera alarmeert je als een persoon je huis nadert. Je krijgt onmiddellijk foto’s doorgestuurd, zodat je direct actie kan ondernemen. Krijg je toch een nachtelijke bezoeker? Die neemt snel de benen als de sirenes beginnen te loeien! Zijn je kids of huisdier alleen thuis, dan kun je makkelijk via de fotodetector of geïntegreerde camera een oogje in het zeil houden. Vermijd dat je oog in oog komt te staan met een ongenodigde bezoeker en geniet zorgeloos van een uitstapje of vakantie.

#2 Bescherm je tegen brand, CO₂ en water

De grootste rijkdom in het leven is voor velen het gezin en familie. Die wil je dan ook maximaal beschermen! Onder andere tegen de dodelijke gevolgen van brand en CO₂. Veel materiële bezittingen kun je vervangen, maar een geliefd persoon of huisdier niet. Om ervoor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk het huis kan verlaten bij gevaar, worden CO2- en brandmelders aangesloten op het alarmsysteem. Bij activatie gaan de sirenes in werking, zodat iedereen in huis weet dat ze zo snel mogelijk naar buiten moeten gaan én worden automatisch de hulpdiensten ingeschakeld zodat de schade waar mogelijk beperkt blijft.

Ook bij stroomuitval en wateroverlast ontvang je een melding, zodat je snel kan handelen. Geen bedorven voedsel in een ontdooide vriezer, kelders met water tot kniehoogte of vernield parket. Allemaal verleden tijd met een gedegen alarmsysteem.

#3 Altijd en overal een melding bij paniek

Agressie en geweld nemen toe in het dagelijkse leven. Zelfs in de schoolomgeving van kinderen is het aan de orde van de dag. Bij bedreiging sta je er vaak alleen voor. Het voelt een heel stuk minder alleen, zodra je alarm kan slaan. Met behulp van een paniektoets in de app van het alarmsysteem, wordt de paniekfunctie geactiveerd. Alle gebruikers van het systeem ontvangen onmiddellijk de exacte gps-coördinaten via Google Maps. Zo kun je een familielid in nood contacteren, je ernaartoe snellen en gepaste actie ondernemen om hulp te verlenen. Niet meer woelen in bed tot de pubers thuis zijn van een nachtelijk uitje, snel iemand verwittigen bij een valpartij en makkelijk hulp inschakelen bij onheil.

#4 Verhoog je dagelijkse comfort

Heb jij ook zoveel afstandsbedieningen in huis? Verhoog je gebruikscomfort door alles te bedienen vanuit de app van het alarmsysteem. Koppel poorten, deuren en rolluiken, maar ook verlichting en huishoudelijke apparaten. Zo kan iedereen in huis alles bedienen vanuit een eigen device. Dat is niet alleen heel erg gemakkelijk, maar je bespaart ook heel eenvoudig op energiekosten!

Het systeem biedt ook de mogelijkheid tot het instellen van een scenario. Zo kun je bijvoorbeeld bij het activeren van het alarmsysteem instellen dat apparatuur uit gaat of bij het deactiveren zorgen voor een aangename sfeer in huis met de juiste verlichting en radio aan. De functie geofence maakt het je nóg makkelijker. Bij het betreden of verlaten van je domein krijg je een pop-up in de app zodat je met een simpele ‘ja’ of ‘neen’ het systeem kan wapenen of ontwapenen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een manier om jouw scenario automatisch in te stellen bij het uitvoeren van een bepaalde actie. Als je op vakantie bent, kun je op deze manier zelfs een scenario maken, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Een inbraak? Daar maak ik me niet druk om!

Het mag duidelijk zijn dat een alarmsysteem zorgt voor veel gemoedsrust en gelijktijdig het leven wat relaxter en eenvoudiger kan maken. Ben je geïnteresseerd? Dan komen we graag eens langs om de mogelijkheden voor jouw situatie uit te leggen.
 
 

Dummy text

Lees ook eens dit eens

Naar overzicht

Overtuigd van de kracht van MOM Security?

Bereken de prijs van een beveiligingssysteem op maat

Monique Van Vlierden

Zaakvoerster

Bel +32 (0)11 23 48 88

Mail versturen